Culturele ANBI status

De Belastingdienst heeft onze stichting aangemerkt als Culturele ANBI instelling. Zoals in het ANBI-logo staat vermeld, staat de afkorting ANBI voor “Algemeen Nut Beogende Instelling”. Het toevoegsel “Culturele” danken we aan het feit dat onze stichting voor meer dan 90 procent actief is op cultureel gebied. Deze aanwijzing kan interessant zijn voor donateurs.

Belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI, zie de link naar de belastingdienst.

Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen zelfs 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.
Het RSIN/fiscaal nummer van onze stichting is: 816754603. Wellicht goed om te onthouden wanneer u weer eens een belastingformulier in moet vullen!

Beloningsbeleid:

De stichting Driebergen-Rijsenburg Vroeger en Nu is een vrijwilligersorganisatie. Dat betekent dat iedereen zijn/haar inzet belangeloos levert. Geen van onze vrijwilligers, daaronder rekenen wij ook de bestuursleden, ontvangt een vergoeding voor hun inzet ten behoeve van de stichting.

Tentoonstellingen

Er zijn geen komende evenementen

Rondleidingen & Excusies

Er zijn geen komende evenementen

Lezingen & Workshops

Er zijn geen komende evenementen

Overige

Er zijn geen komende evenementen

Stichting Driebergen-Rijsenburg Vroeger en Nu
info@vroeger-en-nu.nl